SEMESTER DUA!

| |


Assalammualaikum,

Sekarang aku dah berada dalam KMPP which mean dah dalam semester dua. Wah sungguh pantas masa ni berlalu tanpa penat dan jemu bekerja. Walaupun aku masih berada dalam mood cuti tapi apakan daya demi mengejar cita-cita serta impian ibubapa harus ku tempuhi onak dan badai! InsyaAllah akan ku usaha bersungguh sungguh wahai ibubapa di rumah!

Walaupun juga terpaksa gigih mengupdate blog menggunakan komputer kolej untuk meluahkan perasaan  sedih serta gundah gelana tapi takapa asalkan dapat meluahkan juga tehehee.

Baiiklah, pre-test Science Computer akan bermula gelabah tak belajar lagi dan nak pre pre ok lah baiiiii -.-


p/s: Wish me luck on semester 2 and happy2 berada kat sini tanpa ada perasaan yang tak baik. Amin Ya Rabbalalamin Ya Allah :)

0 Responses on "SEMESTER DUA!"

Post a Comment