END!

| |

Assalammualaikum

Rasanya dah sebulan jugak tak mengemas kini blog haha ayat kau hafifi! Almaklumlah i was too busy with my study week and study and study and alhamdulillah dah tamat jugak final for budak matrik seluruh Malaysia iaitu kemarin Khamis! Last paper Chemistry, rasa macam the toughest question ever! Seriusly hafifi? Kau je yang rasa sebab malam sebelom exam dok sibok kemas barang excited nak balik! Btw, soalan yg sangat sakit hati ialah :-

4) Given 4mg of methane blablalbla.. Calculate molarity blablabla. 

Hoi! Selalunya kau bagi dalam gram! ni dalam mg! I was too nervous and confused and forgot to divide either by 10, 100 and 1000! Grrrr -_-" Fyi, im weak on changing the unit seriusly hewhew malu.

Ok. Dan yang paaaaling sedih bila budak-budak matrik pun dah tamat pengajian! ye tamat! maksudnya dah habes. Sedih bila semua kawan kat situ rasa macam family dah dan terpaksa pergi. Walaupun macam-macam ragam kat situ dengan kawan-kawan tapi ia banyak mengajar pelbagai erti kat aku.

I will always miss u guys macam mana pun. And the best part is aku cuti sebulan sebelum masuk semester 3! Yahoooo. Oh, aku kat matrik ambik program 2 tahun so ada balance lagi 2semester. Ya, aku ja tak tamat lagi sebenarnya sedihh. 

Apa pun aku akan sentiasa ingat semua kenangan kita kat matrik 2011/2012 dan pada adik-adik yang masok matrik penang hujung bulan 5 ni goodluck! dan jumpa abg hafifi tegor yee. hahaha.

One of my bestfriend!

13 Responses on "END!"

  1. EYFAalias says:

    kim salam kat kawan. ehhehhehe

    hehehe. InsyaAllahhh nnti disampaikan hhehe :)

    dah follow sini..lawa header..:)

    done too..thanks yee hehehe

    ambooiii.. manis nya senyuman anda <- ayat nak skema >_<

    http://kasihdani.blogspot.com/2012/04/aku-berjaya-genggam-segulung-diploma.html

    hehehe.awwww thanks hehe..btw tahniah! microbiology! love that! :) rasa mcm nak smbung bdang tu nnti. hehe.

    kecut pulak bile dengar chemistry tough.saya dapat matrik tahun tapi program satu tahun.kenape erk?

    ok la tuh. matrik satu tahun tu untuk budak2 cerdik pandai hehe. bole je lahh chemistry! kalau usaha dan fokus dari awal memang bole lahh. Yakin bole insyaAllah. btw CONGRATS! matriks memamng best!

    jumpa kat sana.harharhar

    wahhh nurul-rasya! dapat KMPP jugak ke? insyaAllah jumpa kat sana nanti. tegur2 lah yee hehe

    kenapa x gune kalkulator je tukar unit tu?kn agi sng..kat kalkulator dah ade semua kot conversion unit..xyah nk ingt2 lagi bagai..hee

    ohhh..saya buta calculator tak tahu nak guna macam mana -_-" lepastu pnutup kalkulator pn tak bagi bawak masok lg laa -__-

    Jom Join Sini (!) Ada Banyak Tutorial Di Sini (!) mynameishafizah.blogspot.com/ :D

Post a Comment