The Most Beautiful Women! :)

| |

assalammualaikum. hey peeps!


ok. hari ni aku rasa nk tulis blog pasal "the most beautiful women on earth". ewah kalah pengkritik tetap. hehe biasalah ni dari pandangan aku je lah. so nak senarai top 5 perempuan2 yg telah meruntun hatiku. hehehehehe. runtun sngat! ok lah kita kena start dari no 5 ke no 1.

no5


NADINE ANN THOMAS.
Ok. berumo 24 tahun dari Subang Jaya,(Malaysia) dan telah di crowned ayat xbleh blah telah di crowned hehe "Miss Universe Malaysia 2010" tahun lepas. Dia masok MISS UNIVERSE 2010 kat Las Vegas, Nevada tp xmenang apa2. xpe. dia sorg Event and Talent Coordinator. Cantek gak di ni kan.Fuhhhh :)



no4


ADRIANA LIMA.
Fuh nama dia siap ada lima ni. Adriana Francesca Lima lahir pada 12 Jun 1981 dan penah menjadi duta Maybelline pada 2000 to 2009. ala yg iklan naik moto tu dia la yg mata gila cantek tu. hehe. Seriusly klu lelaki tgok mata dia gerenti cair hati tapi sayang dah kawen dan ada anak satu! hehe. Tinggi 178cm dan menjadi model terkenal sekarang.


no3


ALESSANDRA AMBROSIO.
nampaknya dia telah mengalahkn Adriana Lima dlm top 5 senarai pompuan idamanku. cewah! ok2 Alessandra ni sorg Brazilian model dan di "describe" kan oleh Tyra Banks sebagai "future of the modelling world". gila title ish2. Alessandra lebih dikenali bekerja sebagai model di Victoria Secret. Dia jugak telah dipilih oleh AskMen.Com, sbgai no 2 dari 99 org sebagai "Top 99 The Most Desirable Women of 2008" dasyat jgk dia ni.


no2


KAROLINA KURKOVA.
Dilahirkan di Decin, Czechoslovakia (sekarang, the Czech Republic) pada February 28th, 1984. Dia ni ada slight taste of celebrity ala mcm muka artis la dia ni sbb ayah dia dulu pemain basketball terkenal. Masa dia kecik dia ni tinggi gila dan org smua kutuk2 dia. Pastu sbb dia cantek, kawan bek dia pi sent gmbar dia kat satu agensi model dan Karolina terus dipilih jadi runway model. gila hebat! dan sekarang maseh sbgai Victoria Secret Angel! hehe dan dia merupakan prempuan idamn ku. perasan.



top 1



GISELLE BUNDCHEN
Fuh pemenang kita TOP1 ialah Gisele Caroline Nonnenmacher B√ľndchen toodia nama xbleh pnjg lagi ka. Dia ni org jumpa dia kt Brazillian Shopping Mall ja tapi sekarang dia dah jadi "the" most famous face in the bussiness! dah la cantek gila tnggi plak tu (180cm). fuh dah la cantek semua jenama bju hampir dia jadi modelnya! gaji dia paling tinggi plk tu 20juta US DOLAR setahun dan meningkat! mcam2 dia dapat title contoh no 1, dlm E! Channel's countdown of the World's Sexiest Supermodels (2006). Agaknya aku akan dapat tak salah seorg gadis2 ala2 macam diorg ni?? hehehe.



be positive,
stay safe,
hafifi abu bakar.

0 Responses on "The Most Beautiful Women! :)"

Post a Comment