Tahun Baru yang Happening!

| |

Assalammualaikum! hey kawan! Baru2 ni aku cuti2 seluruh Malaysia! sangat gila best! pastu akhir sekali our pitstop ialah di KL! sambut tahun baru 2011 di sana! fuh, masa kat sana macam2 benda kami wat! gila xbuat benda2 gila! Yaacob's family in the house baby! haha. sbenarnya, Yaacob's family keluarga di mana berkumpulnya ahli keluarga sebelah bapa! semuanya! ya semuanya! penuh kot floor 25 Cititel Mid Valley! semua bilik kami kuasai! HAHA.







Malam 30 Disember tu kami tgok movie Damping Malam! filem nehh bole tahan laa! seram tu sikit laaa. And mcm biasa, part bagi tekejut2 tu row kami lah paling bising! seriusly paling bising! org depan, blkng, tepi semua mcm eh histeria sgt ka diorg tu! haha. Tak takpe kami enjoy the moment! Oh, ya kami balik dari tgok movie menggila dia bilik si bujang bersama sepupu girls yg sangat gila! HAHA. kami shuffel sgt haus kapet hotel! menari macam kat club malam ya la kan ingatkan dah tahun baru tapi bukan. Oh, di sini kami tidak sosial sgt yaa maseh terbatas pergerakan BAHAHA.







Yaa, pada 31 Disember! kami rancang ala2 nk gi tgok konsert kat dataran merdeka while smbut tahun baru! ramai gila bangang! tak jadi. Fuh, baru nak menari ngan Mizz Nina, what you what you waiting for bebeh! tapi tak pa laa. sambut dlm bilik smbil tonton tv2 pun dah jadi kan. Yang pling meriah time detiknya kol 12.00am bunga api meletus bagai menggila! yg paling best sebeleh tingkap hotel jaa. sapa lah yg bakar tepi2 tu.! tp sgt menarik! best2! Oh, lupa nak cerita part menarik. Petang 31 Disember tu kami anak2 ja, bapak-bapak dan ibu-ibu shoping2 dan kami anak-anak ke Times Square! naik roller coaster bagai! ish2! mmg terok dan tak nak ingat! sbenarnya smuanya excited gilaaa! fuyoo menggegar dunia nih! tapi! tapi ya! bila naik satu game ni uhhh macam gilaa! ingatkan naik ala2 kapet alibaba terbang tu! hmmmm...tgok lah sendiri video bawah nih -_-" uhh dan time balik smua dah ok dan aku ja maseh pening dan demam 2 hari okay! haha malu.



video

3 Responses on "Tahun Baru yang Happening!"

  1. haha...masih demam lg ke skrg?...heeee

    fuhh...naseb baik dah ok! hehehe..

    weyh !gila..kalau aku nek mesti dah mati atas tuh..haha

Post a Comment