PART I : KAWEEEEEN!

| |

Disaat jari ini tup tap tup tap menekan keyboard, mata kuyu-kuyu ikan, muka sendu pilu dek kerena kepenatan berjuang di medan pertembungan antara pelajar dan ilmu akhirnya berjaya merehatkan diri dan memanjakan diri di rumah. Tapi peperangan sebenar antara pelajar matriks adalah pada hujung bulan ini! FINALL NALL NALL!

Tapi...cerita kawen lagi penting kahkahkah!

Wah kalau cakap pasal kawen je terus update blog yeeee :D ngeee. Ya la kan kekadang macam terasa pulak nak karang pasal pekawenan diri sendiri tapi malangnya duit tak cukup (padahal hidup pun tanggungan keluarga), rumah belum beli dan paling penting tak ada jodoh lagi. Eceh malu pulakk. 

-Harap2 ibu bapaku tak baca sebab anak jantan dia ni sorang gatal tak sabaq nak kawen lepas tu gerenti kena halau rumah ok sobs :( 

Ok dah lets get back into the business bebeh! Rasanya macam dah 4 bulan mereka berkahwen tapi sampai sekarang baru nak update. Releks lah biar waktu berlalu as long as kenangan still terpahat dalam hati! Jiwang siooot! Oklaa, time nih merupakan perkahwenan kakak dengan abg amer disebelah pengantin lelaki kat KL. 


 Mesti bajet ala-ala Ombak Rindu lah tuhh! Huhh! Jeless.

Ni aku tau! Mesti begaya ala2 tunggu teksi nak ke dewan pekawinan sendiri ataupun ala-ala sesat tapi versi cooool -__-


Fuhhhhhhhhhhhhh.

 Kasut kakak tak tahan weh! Kalau anjing tengok pun lari! Hahaha. 

The family :) Tapi yang penting aku pun berangan nak kawen jugak sebab jari berinai wooooo! hahaha. Maaf nak feeling jugak -_-

Hoi sempat lagi kan korang nak berjiwang time lintas jalan! Ish2 anak muda sekarang! 



Then, lepas penat lelah semua majlis bejalan lancar petang tuh kitorang balik Penang dah sebab kena balik matrik la pulokk! Ahh memang malas gila perasaan ituewww. Hohoi. Kalau tak memang stay lagi kat KL jenjalan dulu tapi kan daya ini. 

Lepas dua minggu majlis kat KL, terus buat belah perempuan pulak kat Penang. Excited! Going to update it later Part 2 :) 

Haaaa! Ni satu lagi versi Ombak Rindu ala2 di tiup angin gerimis! Jeless jugak! Cepatlahh jodoh sampai nak kawen gak! Ahakssss!

Btw, di saat jari ini menaip sebenarnya kakak dah pun berbadan dua! Wooooo! Cepat, Kemas dan Berhemah! Macam polis dah haaa! heee. Im very excited to be the most cutest hensomest uncle everr! Ahakssss! InsyaAllah bulan 4 next year! Nanti anak buah uncle keluar terus uncle bawak jenjalan okay hamboiiiiiiiiiiii.

OKlah im going to focus on my study now since the final exam just around da corner! and ofcourse MUET also! Nah jenuh nak prektis speking London dah sekarang! Dua minggu lagi -__- Ok wish me best of luck ahakssss! Amin.

A part of the family :)

6 Responses on "PART I : KAWEEEEEN!"

  1. salam.
    cantek kasut tinggi pengantin tu, pinky la.
    tahniah, jadi keluarga yang bahagia slalu :)

    @susan- salam. hehe. ok thanks :)

    Cik fizz says:

    ska kasut dia..sbb warna terang n leh menjadi daya tarikan org utk tgk...tapiii kwen bezz....haishh..bila nk kwen ni...hhihii

    http://long-cham.blogspot.com/

Post a Comment