#HAPPY :D

| |

Assalammualaikum,

I ve turned 21 years old on 31/3/2014! Haha rasa tua walaupun muka masih baby facee wawakaka. Tapi takpa nombor hanya lah angka yang nak menampakkan kita muda mudi rahsianya adalah dari hati hahaha.

Dan yang paling best, malam Sabtu lepas aku dengan geng bas sekolah gi lepak plus kengkonon pre-birthday dinner la konon. Hehe. It was fun! Jumpa then sembang even terus buat meeting pasal next plan untuk budak Harmoni apa. Ye la kan asyik reunion ja kami. So this time nak buat ala berbakti kepada masyarakat pulak. In shaa Allah next plan!

In shaa Allah, dah 21 tahun ni aku harap sangat aku akan jadi insan yang lebih bijak dalam mengatur langkah, pemikiran lebih matang, sentiasa bersyukur atas nikmat Allah beri sekecil mana pun dan terus bersungguh-sungguh mencari keredhaan Allah seterusnya membahagiakan keluarga dengan kejayaan yang cemerlang. Amin!

Thanks jugak kepada kawan-kawan yang wish dan doa yang baik-baik. Semoga Allah makbulkan doa kalian semua :)


Apabila makan tak ingat dunia seriusly full!
Btw, horayyyyyyy akhirnya dah nak start cuti midsem hujung minggu ni. Boleh rehat di rumah sajoo walapun tiap-tiap minggu hang ada kat rumah kan. Haha. I just love my homey. So, itu sajoo nak post sebab boring / penat study untuk test programming esok. Wish me luck. Okbai.


Its up to you! Your choice :)

0 Responses on "#HAPPY :D"

Post a Comment