HEY, MASOK MAJALAH LAH SANGAT -_-

| |

Assalammualaikum,

Hai selamat petang dan salam sejahtera. Pada suatu hari......tamat -_____-

Ok, pagi sabtu lepas sedang nyenyak di buai lena tiba-tiba ada sistem pesanan ringkas masok dan perbualan berbunyi '+''-' (maksud simbol lebih kurang) :

Asmida: Hey, tahniah blog masok majalah.

Aku : *mamai* haa? ya ka. Ok.


Oh kenapa lahh tiba-tiba boleh pulak tekeluar blog yang tuannya malas nak update nih dalam majalah pulak kan. Tapi tak apalah redha je hamboi.  

Edisi 1 Julai 2012 

Padahal keluaran yang awal bulan punya. Sebab sekarang dah 15 Julai so, keluaran edisi baru gambar cover Najwa Latif dah so, dah tak sempat beli so xpayah lah baca malu.. tapi yang dah baca tuh diam-diam ek hihihihi..


And yes, blog ni mmg kisah cerita hidup hafifi. Hamboiiii.. Memang semua orang tau pun aku minat gila kat blogger terkenal cantik bijak pandai lawa semua lah Hanis Zalikha so, aku bermula pun sebab dia jugak ewahh. 

Btw, thanks jugak lah kepada yang memilih blog ku ini untuk dipaparkan *malu* nanti-nanti bagitau lah editor Remaja untuk panggil saya jadi model posing pulak ke tak pun cover majalah dengan Hanis Zalikha pun dah bersyukur sila muntah cepat semua.

Heeee, okay nak wat report Bio memandangkan petang ni nak balik matrik tercinta dah padahal duduk rumah releks je tak study pun ish ish ihs..Oklah, see you guys soon.




10 Responses on "HEY, MASOK MAJALAH LAH SANGAT -_-"

  1. huiyooo.. hekhek congratz

    yeayy..ade baca haritu..congratez:)

    Aesya Zealous, hehehe ok thanks.

    Roslina Mohd Jelani, oh ye ke? baca ekk? hehehe..ok thanks ;)

    Nak jugak.Tak adik.,

    yippieee !! congratss .. hehehe da pemes jemput eden pulok . kehkeh :P

    InsyaAllah eden jemput ekau yo heee :)

    This comment has been removed by the author.

    Cayalah...boleh jadi model le pas ni..:)

Post a Comment